ANNONSØR-TV

ANNONSØR-TV

Personvernerklæring

Vi behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. Du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg, samt kreve at informasjon om deg blir rettet eller slettet.

 

Oversikt over hvordan vi behandler data

Nettsiden er utviklet og supporteres av Amedia Annonseprodiuksjon, org. nr 995 390 116. Videoinnhold er levert av Oi Design + Film.  

Informasjonskapsler (cookies)

De aller fleste nettsider i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en liten tekstfil som inneholder en rekke tegn som sendes til datamaskinen din når du besøker et nettsted. Når du besøker websiden igjen, hjelper cookien nettstedet å gjenkjenne nettleseren din. Informasjonskapsler kan lagre brukerinnstillinger og annen informasjon.

Du kan stille inn nettleseren din til å avvise alle cookies, eller for å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid kan noen nettsidefunksjoner eller tjenester ikke fungere optimalt uten cookies.

Denne nettsiden bruker Google Analytics til å sette cookies

Google Analytics er en analysetjeneste levert av Google. Eksempler på data som innhentes er antall besøkende, hvilke sider du besøker på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise oss hvordan våre kunder bruker nettsiden. Denne informasjonen er anonymisert, og vi kan ikke knytte den til spesifikke personer. Vi benytter denne informasjonen til å forbedre våre nettsteder og produkter.

Det innhentes også data om demografisk informasjon og interesser fra tredjepart og fra anonyme ID-er for mobilapper. Denne informasjonen gir oss litt mer informasjon om brukerne våre, i form av deres interessekategorier, aldersgrupper og kjønn. All informasjon er anonym.

Det er også mulig å bruke Google Analytics’ bortvalgsalternativer for å unngå at dine data blir benyttet av Google Analytics.

Les mer i Googles retningslinjer for personvern.

Vi behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. Du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg, samt kreve at informasjon om deg blir rettet eller slettet.

 

Oversikt over dine rettigheter

Rett til innsyn, retting eller sletting

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til oss.

Rett til å klage

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Amedia Annonseproduksjon AS
Postboks 2031, 3103 Tønsberg

E-post: kreativ.produksjon@amedia.no

 

 

Innhold er levert av:

Videoinnhold er levert av Oi Design + Film. 

Utviklet av Amedia Kreativ © 2019

Personvernerklæring